Љубов и Музика

Ние бираме за Вас

Scheduled on

Понеделник 20:00 00:00
Вторник 20:00 12:00
Среда 20:00 00:00
Четврток 20:00 00:00
Петок 20:00 00:00
Сабота 20:00 00:00
Недела 20:00 00:00

Добра Музика

Tagged as:

Во периодот кога се емитуваат турските серии ние нудиме добра музика која има многу поголема вредност од серрите. Доколку не сте за турски серии повелете на радио.


Read more

Podcast of previous episodes

Sorry, there is nothing for the moment.

Related news


Љубов и Музика charts

Sorry, there is nothing for the moment.

Љубов и Музика crew

Менаџер, уредник и водител на Стар радио. Секогаш спремен за тимска работа, насмеан и расположен за разговор.

Господинот ЕКСКЛУЗИВ како што ние го нарекуваме е член на радиото од самите почетоци. Исклучително спремен за музика и за техника. Прекарот го доби затоа што секогаш новата музика ја има прв или ексклузивно пред сите. Ведар, насмеан, тимски работник кој остави голем траг во радиово


Стар Радио

Current track
TITLE
ARTIST