5 + 2 со Даниел

Балкански Новитети

Scheduled on

Вторник 13:00 14:00
Сабота 13:00 14:00

Топ Листа

Tagged as: ,
Топ листа од најновите налкански забавни песни за кои моѓете да гасате во текот на целата недела на анкетата која ја имате тука на веб странава. Во оваа емисија покрај презентацијата на песните има интересниз анимливости и информации, плус гости во студио со коис е разговара на разни теми од секојдневието.

Топ листа од најновите налкански забавни песни за кои моѓете да гасате во текот на целата недела на анкетата која ја имате тука на веб странава. Во оваа емисија покрај презентацијата на песните има интересниз анимливости и информации, плус гости во студио со коис е разговара на разни теми од секојдневието.


Read more

Podcast of previous episodes

Sorry, there is nothing for the moment.

Related news


5 + 2 со Даниел charts

Sorry, there is nothing for the moment.

5 + 2 со Даниел team

Менаџер, уредник и водител на Стар радио. Секогаш спремен за тимска работа, насмеан и расположен за разговор.

Даниел е голем професионалец и псоветен работник кој со љубов го реализра сето она што го има замислено. Големото радиско искуство го прави важен дел од радиово. Забавен, комуникативен, дружељубив.


5 + 2 со Даниел crew

Даниел е голем професионалец и псоветен работник кој со љубов го реализра сето она што го има замислено. Големото радиско искуство го прави важен дел од радиово. Забавен, комуникативен, дружељубив.


Стар Радио

Current track
TITLE
ARTIST