На зајдисонце

Само хитови

Scheduled on

Понеделник 17:00 18:00
Вторник 17:00 18:00
Среда 17:00 18:00
Четврток 17:00 18:00
Петок 17:00 18:00

Добра Музика

Tagged as: ,

Попладневен сплет на убава музика, која е тука да Ве оттргне од лошите мисли и да даде импулс да се  има убаво предвечерие.


Read more

Podcast of previous episodes

Sorry, there is nothing for the moment.

Related news


На зајдисонце crew

Менаџер, уредник и водител на Стар радио. Секогаш спремен за тимска работа, насмеан и расположен за разговор.

Господинот ЕКСКЛУЗИВ како што ние го нарекуваме е член на радиото од самите почетоци. Исклучително спремен за музика и за техника. Прекарот го доби затоа што секогаш новата музика ја има прв или ексклузивно пред сите. Ведар, насмеан, тимски работник кој остави голем траг во радиово


Стар Радио

Current track
TITLE
ARTIST