Во Новиот Ден

Со Шојка и Диме

Scheduled on

Понеделник 00:00 02:00
Вторник 00:00 02:00
Среда 00:00 02:00
Четврток 00:00 02:00
Петок 00:00 02:00
Сабота 00:00 02:00
Недела 00:00 02:00

Сите љубовни балади на едно место

Tagged as: ,
Само Љубов и добра музика.

Ноќна љубовна емисија која ја слушате секој понеделник на полноќ. На едно место најубавите љубовни балади, љубовни пораки, поезија, љубовни теми за разговор.


Read more

Podcast of previous episodes

Sorry, there is nothing for the moment.

Related news


Во Новиот Ден charts


Во Новиот Ден team

Менаџер, уредник и водител на Стар радио. Секогаш спремен за тимска работа, насмеан и расположен за разговор.

Господинот ЕКСКЛУЗИВ како што ние го нарекуваме е член на радиото од самите почетоци. Исклучително спремен за музика и за техника. Прекарот го доби затоа што секогаш новата музика ја има прв или ексклузивно пред сите. Ведар, насмеан, тимски работник кој остави голем траг во радиово

Даниел е голем професионалец и псоветен работник кој со љубов го реализра сето она што го има замислено. Големото радиско искуство го прави важен дел од радиово. Забавен, комуникативен, дружељубив.

  Ангел или Геге е најновиот член на нашиот тим. Како човек кој одлично ја познава народната урбан фолк музика е задолжен да го менаџира и уредува каналот специјализиран за урбан фолк музика. Сите коитакти во врска со тој канал се остваруваат преку него на контактите назначени во прилог.


Во Новиот Ден crew

Менаџер, уредник и водител на Стар радио. Секогаш спремен за тимска работа, насмеан и расположен за разговор.

Господинот ЕКСКЛУЗИВ како што ние го нарекуваме е член на радиото од самите почетоци. Исклучително спремен за музика и за техника. Прекарот го доби затоа што секогаш новата музика ја има прв или ексклузивно пред сите. Ведар, насмеан, тимски работник кој остави голем траг во радиово


Стар Радио

Current track
TITLE
ARTIST