Буди го Петелот

Забава со Петелот и со Комшиката.

Scheduled on

Понеделник 08:00 10:00
Вторник 08:00 10:00
Среда 08:00 10:00
Четврток 08:00 10:00
Петок 08:00 10:00

Шојка

Tagged as: , ,
Не секое радио шоу може да се пофали со толкава слушаност. Оригиналните работи кои се  случуваат на вистинско место во вистински миг се секогаш на врвот. Нема лоши оригинали, има лоши копии. Проверете зошто сме оригинални.

Емисијата се емитува секое работно утро од 8 до 10 часот. Изобилува со ретро музика од поранешните Ју простори како и ретро македонска музика. Сето тоа е зачинето со квалитетен говор полн со хумор и информации кои малкумина од Вас ги знаат. Бидете дел од ова забавно радио шоу.


Read more

Podcast of previous episodes

Sorry, there is nothing for the moment.

Related news


Буди го Петелот charts


Буди го Петелот team

Менаџер, уредник и водител на Стар радио. Секогаш спремен за тимска работа, насмеан и расположен за разговор.

Даниел е голем професионалец и псоветен работник кој со љубов го реализра сето она што го има замислено. Големото радиско искуство го прави важен дел од радиово. Забавен, комуникативен, дружељубив.


Буди го Петелот crew

Менаџер, уредник и водител на Стар радио. Секогаш спремен за тимска работа, насмеан и расположен за разговор.

Господинот ЕКСКЛУЗИВ како што ние го нарекуваме е член на радиото од самите почетоци. Исклучително спремен за музика и за техника. Прекарот го доби затоа што секогаш новата музика ја има прв или ексклузивно пред сите. Ведар, насмеан, тимски работник кој остави голем траг во радиово


Стар Радио

Current track
TITLE
ARTIST