Гипс Шоу

Говор, забава и музика.

Scheduled on

Говор, забава и музика.

Tagged as:

Говорно радио шоу во кое можете да се смеете, да научите нешто, да го дадете Вашето мислење за било што. Опфатенис е сите животни сфери, а притоа се слуша одбрана музика.


Read more

Podcast of previous episodes

Sorry, there is nothing for the moment.

Related news


Гипс Шоу crew

Менаџер, уредник и водител на Стар радио. Секогаш спремен за тимска работа, насмеан и расположен за разговор.

Господинот ЕКСКЛУЗИВ како што ние го нарекуваме е член на радиото од самите почетоци. Исклучително спремен за музика и за техника. Прекарот го доби затоа што секогаш новата музика ја има прв или ексклузивно пред сите. Ведар, насмеан, тимски работник кој остави голем траг во радиово


Стар Радио

Current track
TITLE
ARTIST