Спортска Недела

Спорт и музика

Scheduled on

Недела 08:00 18:00

Спорт и музика

Tagged as:

Додека се случуваат  спортските настани, гледајќи слушате во пзоадина добра музика.


Read more

Podcast of previous episodes

Sorry, there is nothing for the moment.

Related news


Спортска Недела crew

Господинот ЕКСКЛУЗИВ како што ние го нарекуваме е член на радиото од самите почетоци. Исклучително спремен за музика и за техника. Прекарот го доби затоа што секогаш новата музика ја има прв или ексклузивно пред сите. Ведар, насмеан, тимски работник кој остави голем траг во радиово

Менаџер, уредник и водител на Стар радио. Секогаш спремен за тимска работа, насмеан и расположен за разговор.


Стар Радио

Current track
TITLE
ARTIST