На Пауза

Одмор за телото и душата

Scheduled on

Понеделник 10:00 12:00
Вторник 10:00 12:00
Среда 10:00 12:00
Четврток 10:00 12:00
Петок 10:00 12:00

Одмори си ја душата

Tagged as: , ,
На здравје кафенце, олабави со работа.

Емисија која го исполнува предвидениот термин за пауза, од 11 до 12 часот на пладне.  Вторник и петок. Кафенце и муабети, плус екстра песна со посвета за швалерката или швалерот. Презентираме актуелни хитови за убав ден.


Read more

Podcast of previous episodes

Sorry, there is nothing for the moment.

Related news


На Пауза charts


На Пауза crew

Менаџер, уредник и водител на Стар радио. Секогаш спремен за тимска работа, насмеан и расположен за разговор.

Господинот ЕКСКЛУЗИВ како што ние го нарекуваме е член на радиото од самите почетоци. Исклучително спремен за музика и за техника. Прекарот го доби затоа што секогаш новата музика ја има прв или ексклузивно пред сите. Ведар, насмеан, тимски работник кој остави голем траг во радиово


Стар Радио

Current track
TITLE
ARTIST