Релакс по Гужвата

Само хитови

Scheduled on

Понеделник 15:00 17:00
Вторник 15:00 17:00
Среда 15:00 17:00
Четврток 15:00 17:00
Петок 15:00 17:00
Сабота 16:00 18:00

Добра Музика

Tagged as:

Опуштено попладне со добра музика. Попладневен одмор цо Стар радио.


Read more

Podcast of previous episodes

Sorry, there is nothing for the moment.

Related news


Релакс по Гужвата crew

Менаџер, уредник и водител на Стар радио. Секогаш спремен за тимска работа, насмеан и расположен за разговор.

Господинот ЕКСКЛУЗИВ како што ние го нарекуваме е член на радиото од самите почетоци. Исклучително спремен за музика и за техника. Прекарот го доби затоа што секогаш новата музика ја има прв или ексклузивно пред сите. Ведар, насмеан, тимски работник кој остави голем траг во радиово


Стар Радио

Current track
TITLE
ARTIST