Викендот Почна

Викенд музички микс

Scheduled on

Сабота 07:00 13:00

Викенд музички микс

Tagged as:

На почетокот на викендот исклучитекно добра музика и само музика. Микс од најдобрите рерто и нови песни. Убав викенд.


Read more

Podcast of previous episodes

Sorry, there is nothing for the moment.

Related news


Викендот Почна crew

Господинот ЕКСКЛУЗИВ како што ние го нарекуваме е член на радиото од самите почетоци. Исклучително спремен за музика и за техника. Прекарот го доби затоа што секогаш новата музика ја има прв или ексклузивно пред сите. Ведар, насмеан, тимски работник кој остави голем траг во радиово

Менаџер, уредник и водител на Стар радио. Секогаш спремен за тимска работа, насмеан и расположен за разговор.


Стар Радио

Current track
TITLE
ARTIST