Во ситни саати

Видете Љубов

Scheduled on

Понеделник 02:00 08:00
Вторник 02:00 08:00
Среда 02:00 08:00
Четврток 02:00 08:00
Петок 02:00 08:00
Сабота 02:00 08:00
Недела 02:00 08:00

Добра Музика

Tagged as: ,

Само опуштена музика… Одличен избор на балади кои Ве релаксираат пред сонот. Уживајте.


Read more

Во ситни саати crew

Менаџер, уредник и водител на Стар радио. Секогаш спремен за тимска работа, насмеан и расположен за разговор.

Господинот ЕКСКЛУЗИВ како што ние го нарекуваме е член на радиото од самите почетоци. Исклучително спремен за музика и за техника. Прекарот го доби затоа што секогаш новата музика ја има прв или ексклузивно пред сите. Ведар, насмеан, тимски работник кој остави голем траг во радиово


Стар Радио

Current track
TITLE
ARTIST