Горан Шојка / Менаџер, Уредник, Водител.


Горан Шојка shows

На Пауза

Одмори си ја душата

Во Новиот Ден

Сите љубовни балади на едно место

Гипс Шоу

Говор, забава и музика.

Менаџер, уредник и водител на Стар радио. Секогаш спремен за тимска работа, насмеан и расположен за разговор.


Стар Радио

Current track
TITLE
ARTIST