Диме Гипса / Техничар


Диме Гипса shows

На Пауза

Одмори си ја душата

Гипс Шоу

Говор, забава и музика.

Во Новиот Ден

Сите љубовни балади на едно место

Господинот ЕКСКЛУЗИВ како што ние го нарекуваме е член на радиото од самите почетоци. Исклучително спремен за музика и за техника. Прекарот го доби затоа што секогаш новата музика ја има прв или ексклузивно пред сите. Ведар, насмеан, тимски работник кој остави голем траг во радиово


Стар Радио

Current track
TITLE
ARTIST