Даниел Тошевски / Водител


Даниел Тошевски shows

Даниел е голем професионалец и псоветен работник кој со љубов го реализра сето она што го има замислено. Големото радиско искуство го прави важен дел од радиово. Забавен, комуникативен, дружељубив.


Стар Радио

Current track
TITLE
ARTIST