Најави

Во оваа емисија покрај тоа што презентираме добра ретро музика можете да слушнете информации во врска со истата за кои сме сигурни дека повеќето од Вас не знаеле. Многу хумор, опуштен разговор, но сепак приоритет и се дава на музиката. Секое работно утро добива на енергија доколку го почнете со оваа емисија. Ваши придружници се […]


Стар Радио

Current track
TITLE
ARTIST