Санди Ценов ја претстави “Добра страно мог живота“

Written by on јануари 16, 2017

Најновото музичко парче на Санди Ценов е одличната балада “Добра страно мог живота“. Со истата е најавен и новиот албум кој е во процес на снимање. За оваа песна за брзо ќе излезе и спот. Во прилог нудиме промо видео за истата.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Стар Радио

Current track
TITLE
ARTIST