БУДИ ГО ПЕТЕЛОТ

Written by on мај 18, 2016

Во оваа емисија покрај тоа што презентираме добра ретро музика можете да слушнете информации во врска со истата за кои сме сигурни дека повеќето од Вас не знаеле. Многу хумор, опуштен разговор, но сепак приоритет и се дава на музиката. Секое работно утро добива на енергија доколку го почнете со оваа емисија. Ваши придружници се Господинот поспан Петел и Комшиката која од време на време ни вари кафе.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Стар Радио

Current track
TITLE
ARTIST