0 0

Ново! Неда Украден “Најтеже је кад се растаје“

Неда Украден ја претстави својата нова песна “Најтеже је кад се растаје“ за која сними и спот. Песната е во далматински етно поп стил карактеристичен за неа. Во најава е новиот албум на кој како вели Неда ќе доминира модерниот звук.

0 47

Санди Ценов ја претстави “Добра страно мог живота“

Најновото музичко парче на Санди Ценов е одличната балада “Добра страно мог живота“. Со истата е најавен и новиот албум кој е во процес на снимање. За оваа песна за брзо ќе излезе и спот. Во прилог нудиме промо видео за истата.

0 19

“Тој што во срце те носи“ Е новата балада на Ѓоко Танески

Ѓоко Танески ја презентираше својата нова песна “Тој што во срце те носи“ за која музиката и аранжманот ги направи Дамјан Лазаров, а текстот е на Ана Пандевска. За истата сними и спот за Крстевски продукција. Послушајте и погледнете.

0 15

“Ако питаш“ е најновата песна на Џенан Лончаревиќ

Новата песна на Џенан Лончаревиќ се вика “Ако питаш“ и за истата е изработен спот во ретро стил. Песна и спот во кои има одлична приказна за една неостварена љубов. Погледнете го спотот.

0 16

СТАР РАДИО НА АНДРОИД

Слушајте го нашето радио на Вашиот андроид апарат. Побарајте ја нашата андроид апликација на Google Play под името Стар Радио Македонија.


Тековна и Следни емисии
Понеделник 14:00

Втора смена

Добра Музика

Понеделник 15:00

Релакс по Гужвата

Само хитови

Понеделник 17:00

На зајдисонце

Само хитови

Понеделник 20:00

Љубов и Музика

Ние бираме за Вас


Мак Топ 5

 • Chart track

  1

  Иншалах

  Дарио

 • Chart track

  2

  Тој што во срце те носи

  Ѓоко Танески

 • Chart track

  3

  Се одбирам себе

  Александра Јанева

 • Chart track

  4

  Тука тогаш, тука сега

  Милан Коса

 • Chart track

  5

  Приспивна

  Екстраваганца


Регион Топ 5

 • Chart track

  1

  Најтеже је кад се растаје

  Неда Украден

 • Chart track

  2

  Ране

  Анастасија

 • Chart track

  3

  Могли смо у двоје

  Антонија Гиговска

 • Chart track

  4

  За мене

  Ивана Ковач

 • Chart track

  5

  Ако питаш

  Џенан Лончаревиќ


Ретро Балади

 • Chart track

  1

  Ружица си била

  Бијело Дугме

 • Chart track

  2

  Ти си ми у крви

  Здравко Чолиќ

 • Chart track

  3

  Јесен у мени

  Парни ваљак

 • Chart track

  4

  На бадње вече

  Прљаво казалиште

 • Chart track

  5

  Ако ме икада сретнеш

  Мерлин


Издвојуваме


0 9

БУДИ ГО ПЕТЕЛОТ

Во оваа емисија покрај тоа што презентираме добра ретро музика можете да слушнете информации во врска со истата за кои сме сигурни дека повеќето од Вас не знаеле. Многу хумор, опуштен разговор, но сепак приоритет и се дава на музиката. Секое работно утро добива на енергија доколку го почнете со оваа емисија. Ваши придружници се […]


Поврзани објави

Now On Air

Втора смена

Добра Музика

14:00 15:00


Choose a day


Во Новиот Ден

00:00Понеделник

00:00Понеделник

Само Љубов и добра музика.

Learn more

Во ситни саати

02:00Понеделник

02:00Понеделник

Само опуштена музика... Одличен избор на балади кои Ве релаксираат пред сонот. Уживајте.[...]

Learn more

Буди го Петелот

08:00Понеделник

08:00Понеделник

Не секое радио шоу може да се пофали со толкава слушаност. Оригиналните работи кои се  случуваат на вистинско место во вистински миг се секогаш на врвот. Нема лоши оригинали, има лоши копии. Проверете зошто сме оригинални.

Learn more

На Пауза

10:00Понеделник

10:00Понеделник

На здравје кафенце, олабави со работа.

Learn more

Дешавки на пладне

12:00Понеделник

12:00Понеделник

Две часовно уживање во  актуелните новитети од балканската музичка сцена.[...]

Learn more

Втора смена

14:00Понеделник

14:00Понеделник

На почетокот на втората смена нудиме добра музика. Нека започне опуштено.[...]

Learn more

Релакс по Гужвата

15:00Понеделник

15:00Понеделник

Опуштено попладне со добра музика. Попладневен одмор цо Стар радио.[...]

Learn more

На зајдисонце

17:00Понеделник

17:00Понеделник

Попладневен сплет на убава музика, која е тука да Ве оттргне од лошите мисли и да даде импулс да се  има убаво предвечерие.[...]

Learn more

Еееј се Стемни

18:00Понеделник

18:00Понеделник

Одличен избор на музика на почетокот на вечерта. Песни во кои секој може да ужива.[...]

Learn more

Љубов и Музика

20:00Понеделник

20:00Понеделник

Во периодот кога се емитуваат турските серии ние нудиме добра музика која има многу поголема вредност од серрите. Доколку не сте за турски серии повелете [...]

Learn more

Во Новиот Ден

00:00Вторник

00:00Вторник

Само Љубов и добра музика.

Learn more

Во ситни саати

02:00Вторник

02:00Вторник

Само опуштена музика... Одличен избор на балади кои Ве релаксираат пред сонот. Уживајте.[...]

Learn more

Буди го Петелот

08:00Вторник

08:00Вторник

Не секое радио шоу може да се пофали со толкава слушаност. Оригиналните работи кои се  случуваат на вистинско место во вистински миг се секогаш на врвот. Нема лоши оригинали, има лоши копии. Проверете зошто сме оригинални.

Learn more

На Пауза

10:00Вторник

10:00Вторник

На здравје кафенце, олабави со работа.

Learn more

Дешавки на пладне

12:00Вторник

12:00Вторник

Две часовно уживање во  актуелните новитети од балканската музичка сцена.[...]

Learn more

5 + 2 со Даниел

13:00Вторник

13:00Вторник

Топ листа од најновите налкански забавни песни за кои моѓете да гасате во текот на целата недела на анкетата која ја имате тука на веб странава. Во оваа емисија покрај презентацијата на песните има интересниз анимливости и информации, плус гости во студио со коис е разговара на разни теми од секојдневието.

Learn more

Втора смена

14:00Вторник

14:00Вторник

На почетокот на втората смена нудиме добра музика. Нека започне опуштено.[...]

Learn more

Релакс по Гужвата

15:00Вторник

15:00Вторник

Опуштено попладне со добра музика. Попладневен одмор цо Стар радио.[...]

Learn more

На зајдисонце

17:00Вторник

17:00Вторник

Попладневен сплет на убава музика, која е тука да Ве оттргне од лошите мисли и да даде импулс да се  има убаво предвечерие.[...]

Learn more

Еееј се Стемни

18:00Вторник

18:00Вторник

Одличен избор на музика на почетокот на вечерта. Песни во кои секој може да ужива.[...]

Learn more

Љубов и Музика

20:00Вторник

20:00Вторник

Во периодот кога се емитуваат турските серии ние нудиме добра музика која има многу поголема вредност од серрите. Доколку не сте за турски серии повелете [...]

Learn more

Во Новиот Ден

00:00Среда

00:00Среда

Само Љубов и добра музика.

Learn more

Во ситни саати

02:00Среда

02:00Среда

Само опуштена музика... Одличен избор на балади кои Ве релаксираат пред сонот. Уживајте.[...]

Learn more

08:00Среда

Не секое радио шоу може да се пофали со толкава слушаност. Оригиналните работи кои се  случуваат на вистинско место во вистински миг се секогаш на врвот. Нема лоши оригинали, има лоши копии. Проверете зошто сме оригинални.

Learn more

На Пауза

10:00Среда

10:00Среда

На здравје кафенце, олабави со работа.

Learn more

12:00Среда

Две часовно уживање во  актуелните новитети од балканската музичка сцена.[...]

Learn more

Втора смена

14:00Среда

14:00Среда

На почетокот на втората смена нудиме добра музика. Нека започне опуштено.[...]

Learn more

Втора смена

14:00Среда

14:00Среда

На почетокот на втората смена нудиме добра музика. Нека започне опуштено.[...]

Learn more

15:00Среда

Опуштено попладне со добра музика. Попладневен одмор цо Стар радио.[...]

Learn more

На зајдисонце

17:00Среда

17:00Среда

Попладневен сплет на убава музика, која е тука да Ве оттргне од лошите мисли и да даде импулс да се  има убаво предвечерие.[...]

Learn more

Еееј се Стемни

18:00Среда

18:00Среда

Одличен избор на музика на почетокот на вечерта. Песни во кои секој може да ужива.[...]

Learn more

Љубов и Музика

20:00Среда

20:00Среда

Во периодот кога се емитуваат турските серии ние нудиме добра музика која има многу поголема вредност од серрите. Доколку не сте за турски серии повелете [...]

Learn more

Во Новиот Ден

00:00Четврток

00:00Четврток

Само Љубов и добра музика.

Learn more

Во ситни саати

02:00Четврток

02:00Четврток

Само опуштена музика... Одличен избор на балади кои Ве релаксираат пред сонот. Уживајте.[...]

Learn more

Буди го Петелот

08:00Четврток

08:00Четврток

Не секое радио шоу може да се пофали со толкава слушаност. Оригиналните работи кои се  случуваат на вистинско место во вистински миг се секогаш на врвот. Нема лоши оригинали, има лоши копии. Проверете зошто сме оригинални.

Learn more

На Пауза

10:00Четврток

10:00Четврток

На здравје кафенце, олабави со работа.

Learn more

Дешавки на пладне

12:00Четврток

12:00Четврток

Две часовно уживање во  актуелните новитети од балканската музичка сцена.[...]

Learn more

Втора смена

14:00Четврток

14:00Четврток

На почетокот на втората смена нудиме добра музика. Нека започне опуштено.[...]

Learn more

Релакс по Гужвата

15:00Четврток

15:00Четврток

Опуштено попладне со добра музика. Попладневен одмор цо Стар радио.[...]

Learn more

На зајдисонце

17:00Четврток

17:00Четврток

Попладневен сплет на убава музика, која е тука да Ве оттргне од лошите мисли и да даде импулс да се  има убаво предвечерие.[...]

Learn more

Еееј се Стемни

18:00Четврток

18:00Четврток

Одличен избор на музика на почетокот на вечерта. Песни во кои секој може да ужива.[...]

Learn more

Љубов и Музика

20:00Четврток

20:00Четврток

Во периодот кога се емитуваат турските серии ние нудиме добра музика која има многу поголема вредност од серрите. Доколку не сте за турски серии повелете [...]

Learn more

Во Новиот Ден

00:00Петок

00:00Петок

Само Љубов и добра музика.

Learn more

Во ситни саати

02:00Петок

02:00Петок

Само опуштена музика... Одличен избор на балади кои Ве релаксираат пред сонот. Уживајте.[...]

Learn more

08:00Петок

Не секое радио шоу може да се пофали со толкава слушаност. Оригиналните работи кои се  случуваат на вистинско место во вистински миг се секогаш на врвот. Нема лоши оригинали, има лоши копии. Проверете зошто сме оригинални.

Learn more

На Пауза

10:00Петок

10:00Петок

На здравје кафенце, олабави со работа.

Learn more

12:00Петок

Две часовно уживање во  актуелните новитети од балканската музичка сцена.[...]

Learn more

Втора смена

14:00Петок

14:00Петок

На почетокот на втората смена нудиме добра музика. Нека започне опуштено.[...]

Learn more

15:00Петок

Опуштено попладне со добра музика. Попладневен одмор цо Стар радио.[...]

Learn more

На зајдисонце

17:00Петок

17:00Петок

Попладневен сплет на убава музика, која е тука да Ве оттргне од лошите мисли и да даде импулс да се  има убаво предвечерие.[...]

Learn more

Еееј се Стемни

18:00Петок

18:00Петок

Одличен избор на музика на почетокот на вечерта. Песни во кои секој може да ужива.[...]

Learn more

Љубов и Музика

20:00Петок

20:00Петок

Во периодот кога се емитуваат турските серии ние нудиме добра музика која има многу поголема вредност од серрите. Доколку не сте за турски серии повелете [...]

Learn more

Во Новиот Ден

00:00Сабота

00:00Сабота

Само Љубов и добра музика.

Learn more

Во ситни саати

02:00Сабота

02:00Сабота

Само опуштена музика... Одличен избор на балади кои Ве релаксираат пред сонот. Уживајте.[...]

Learn more

Викендот Почна

07:00Сабота

07:00Сабота

На почетокот на викендот исклучитекно добра музика и само музика. Микс од најдобрите рерто и нови песни. Убав викенд.[...]

Learn more

5 + 2 со Даниел

13:00Сабота

13:00Сабота

Топ листа од најновите налкански забавни песни за кои моѓете да гасате во текот на целата недела на анкетата која ја имате тука на веб странава. Во оваа емисија покрај презентацијата на песните има интересниз анимливости и информации, плус гости во студио со коис е разговара на разни теми од секојдневието.

Learn more

14:00Сабота

Ретро музика која малкумина од Вас ја слушнале, а исто така и подзаборавени хитови за враќање на убавите спомени.[...]

Learn more

16:00Сабота

Опуштено попладне со добра музика. Попладневен одмор цо Стар радио.[...]

Learn more

Еееј се Стемни

18:00Сабота

18:00Сабота

Одличен избор на музика на почетокот на вечерта. Песни во кои секој може да ужива.[...]

Learn more

Љубов и Музика

20:00Сабота

20:00Сабота

Во периодот кога се емитуваат турските серии ние нудиме добра музика која има многу поголема вредност од серрите. Доколку не сте за турски серии повелете [...]

Learn more

Во Новиот Ден

00:00Недела

00:00Недела

Само Љубов и добра музика.

Learn more

Во ситни саати

02:00Недела

02:00Недела

Само опуштена музика... Одличен избор на балади кои Ве релаксираат пред сонот. Уживајте.[...]

Learn more

Спортска Недела

08:00Недела

08:00Недела

Додека се случуваат  спортските настани, гледајќи слушате во пзоадина добра музика.[...]

Learn more

Еееј се Стемни

18:00Недела

18:00Недела

Одличен избор на музика на почетокот на вечерта. Песни во кои секој може да ужива.[...]

Learn more

Љубов и Музика

20:00Недела

20:00Недела

Во периодот кога се емитуваат турските серии ние нудиме добра музика која има многу поголема вредност од серрите. Доколку не сте за турски серии повелете [...]

Learn more


Стар Радио

Current track
TITLE
ARTIST